dilluns, 6 d’abril de 2015

Menú de Cap de Setmana

Aquest és el nostre menú per caps de setmana i dies festius!

1º PLATS
AMANIDA AMB FORMATGE DE CABRA
ESQUEIXADA DE BACALLÀ
TIMBAL D’ESCALIVADA AMB VINAGRETA DE FRUITS SECS
ESCUDELLA BARREJADA DE PAGÈS
REMENAT DE BOLETS AMB ALLS TENDRES
ROVELLONS SALTEJATS AMB CANSALADA
CALAMARSSETS ARREBOSATS
CREMA DE CARBASSA AMB CRUIXENT DE PERNIL

2º PLATS
DOURADA A LA PLANXA
BACALLÀ AMB SAMFAINA
POLLASTRE AMB ESCAMARLANS
VEDELLA AMB ROVELLONS
PEUS DE PORC AMB CARGOLS
SECRET DE PORC AMB SALSA
CONILL AMB BOLETS
GRAELLADA DE CARN
----------------------------------------------------------------------------------------------------
PÀ TORRAT               VI I AIGÜES MINERALS               POSTRE
  
  PREU: 18.50€ 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada